Reserveren

Het verblijf van uw kat(ten) boeken? Dat kan!

Onze tarieven

Onderstaand vindt u onze tarieven voor 1, 2 of 3 katten. Neem contact op voor een aangepaste prijsberekening wanneer meer dan 3 katten en/of voor een langere periode (meer dan 30 dagen) in ons hotel zullen verblijven.
Coffee Bean

Een kat

€10
Coffee Bean

Twee katten

€15
Coffee Bean

Drie katten

€20

Reservatievoorwaarden

  1. De reservering is pas definitief na ondertekening van het verblijfscontract. Bij reservering dient 50% van de verblijfskost betaalt te worden. De overige 50% wordt betaalt bij afgifte van de kat. De eventueel gemaakte kosten tijdens het verblijf worden verrekend bij ophaling van de kat.
  2. De prijs wordt berekend op basis van het aantal dagen dat de kat bij ons verblijft. Om de rust in het pension te bewaren worden er 2 breng- en haalmomenten voorzien nl. van 9.30u tot 11.00u en van 18.30u tot 20.30u. Buiten deze uren is uitzonderlijk mogelijk na overleg.
  3. Bij annulatie wordt 10% van de verblijfskost aangerekend als schadevergoeding. Bij annulatie binnen de 7 dagen voor het verblijf, wordt de volledige verblijfskost aangerekend.
  4. Indien de kat(ten) niet terug wordt/worden opgehaald zal het dier naar een dierenasiel worden gebracht. Eventuele afstandskosten zijn voor de eigenaar van de kat.
  5. Brengen, halen en bezoeken gebeurt steeds op afspraak, zodat er voldoende tijd kan worden gemaakt voor de kat en de eigenaar.

Reserveren

U kan een verblijf reserveren door het verblijfscontract ingevuld aan mij te bezorgen. Dit kan zowel via mail als in het hotel zelf na afspraak. Eens ik dit document in mijn bezit heb ontvangt u van mij een verblijfsfiche en een reservatiefactuur. Dit is 50% van de totale verblijfskost. Zodra ik de betaling van deze factuur op mijn rekening ontvangen heb is uw reservering definitief .