Reservatievoorwaarden en tarieven

* De reservering is pas definitief na ondertekening van het verblijfscontract . Bij reservering dient 50% van de verblijfskost betaalt te worden . De overige 50% wordt betaalt bij afgifte van de kat . De eventueel gemaakte kosten tijdens het verblijf worden verrekend bij ophaling van de kat .

* De prijs wordt berekend op basis van het aantal dagen dat de kat bij ons verblijft . Om de rust in het pension te bewaren worden er 2 breng- en haalmomenten voorzien nl. van 9.30u tot 11.00u en van 18.30u tot 20.30u . Buiten deze uren is uitzonderlijk mogelijk na overleg .

* Bij annulatie wordt 10% van de verblijfskost aangerekend als schadevergoeding . Bij annulatie binnen de 7 dagen voor het verblijf , wordt de volledige verblijfskost aangerekend .

* Indien de kat(ten) niet terug wordt/worden opgehaald zal het dier naar een dierenasiel worden gebracht . Eventuele afstandskosten zijn voor de eigenaar van de kat .

Aankomst en vertrektijden

*Brengen , halen en bezoeken gebeurt steeds op afspraak , zodat er voldoende tijd kan worden gemaakt voor de kat en de eigenaar .

Kattenhotel KittyCorner is open van maandag tot vrijdag .

Tarieven

1 kat :          10€

2 katten * :  15€

3 katten * :  20€

*Neem contact op voor een aangepaste prijsberekening wanneer meer dan 3 katten en/of voor een langere periode (meer dan 30 dagen) in ons hotel zullen verblijven

 *katten van dezelfde eigenaar