Algemeen

* Enkel katten uit hetzelfde gezin worden samen in één verblijf geplaatst .

* Kleine medische verzorgingen ( bv. toedienen van medicatie ) is in de prijs inbegrepen .

* Normale vachtverzorging is inbegrepen in onze service .

* Indien eigen voeding voorziet de eigenaar voldoende voor het ganse verblijf . Indien nodig , wordt er voeding bijgekocht in de dierenspeciaalzaak . De gemaakte kosten zijn voor de eigenaar .

* Pas op : niet gecastreerde katers onder de 7 maanden kunnen we helaas niet aanvaarden .

Gezondheid

* Uw kat wordt enkel aanvaard in een goede lichamelijke en verzorgde conditie . In de laatste 4 weken mag de kat niet in toestand geweest zijn die enig besmettingsgevaar kan betekenen voor mens of dier .

* Uw kat dient in orde te zijn met de benodigde wettelijke inentingen , nl. katten- en niesziekte . Het is de eigenaar bekend dat, ondanks de inenting de kat toch de niesziekte kan krijgen .

* De inenting is tenminste 14 dagen of max. 11 maand voor het verblijf toegediend .

* Het vaccinatieboekje dient meegebracht te worden bij het binnenbrengen van de kat en blijft in het hotel tijdens het verblijf .

Pas op : Katten die niet de nodige vaccinaties hebben gekregen of hun vaccinatieboekje niet bij hebben kunnen niet worden aanvaard ! Van deze voorwaarden kan onder geen beding worden afgeweken . Besteedt hier dus voldoende aandacht aan .

* Gelieve uw kat voor het verblijf te behandelen met een anti-vlooienmiddel (frontline,advantix) . Dit in de eerste plaats ter bescherming van uw kat .

* Gelieve als ook de ontworming van uw kat in de gaten te houden en indien nodig deze voor het verblijf te herhalen .

* Mochten er vlooien of wormen vastgesteld worden tijdens het verblijf , dan zullen we deze behandelen , op kosten van de eigenaar . (10 € per behandeling)

* Bij onverwachte ziekte zullen we de dierenarts van het hotel raadplegen . De kosten zijn voor rekening van de eigenaar van de kat , een verklaring zal worden opgesteld door de dierenarts en aan de eigenaar overhandigd .

*Het hotel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of kosten ten gevolge van ziekte , verwondingen en/of overlijden van het gastdier.

Reservering

* De reservering is pas definitief na ondertekening van het verblijfscontract . Bij reservering dient 50% van de verblijfskost betaald te worden . De overige 50% wordt betaald bij afgifte van de kat . De eventueel gemaakte kosten tijdens het verblijf worden verrekend bij ophaling van de kat .

* De prijs wordt berekend op basis van het aantal dagen dat de kat bij ons verblijft . Om de rust in het pension te bewaren worden er 2 breng- en haal momenten voorzien nl. van 9.30u tot 11.00u en van 18.30u tot 20.30 u . Buiten deze uren is uitzonderlijk mogelijk na overleg .

Pas op : Bij annulatie wordt 10% van de verblijfskost aangerekend als schadevergoeding . Bij annulatie binnen de 7 dagen voor het verblijf , wordt de volledige verblijfskost aangerekend .

* Indien de kat(ten) niet terug wordt/worden opgehaald zal het dier naar een dierenasiel worden gebracht . Eventuele afstandskosten zijn voor de eigenaar van de kat .

* De eigenaar geeft toestemming aan KittyCorner om foto's op facebook of op website te plaatsen . We gebruiken uitsluitend de naam van de kat , nooit die van de eigenaar .